SCL Startup Bootcamp 2022

Et udviklingsforløb for unge der gerne vil prøve kræfter med innovation og iværksætteri

Science City Lyngby arbejder målrettet på at udvikle Lyngby Taarbæk til et regionalt omdrejningspunkt for talentudvikling, innovation, succesfulde iværksættere og vækstgeneratorer – og vi er godt på vej med flere understøttende initiativer i år, heriblandt SCL Startup Bootcamp.

I samarbejde med Cphbusiness, Unord, Virum Gymnasium, H.C Ørsted Gymnasium, Lyngby Privat Skole og DTU gennemførte vi for første gang, november 2022 ‘Startup Bootcamp’, et talentudviklingsforløb og lynkursus målrettet unge elever med en iværksætterlyst i maven.

Bootcampen henvender sig til elever fra 8-9-10KL & Ungdomsuddannelserne og skal især udfordre unges entreprenante mindset samt motivere flere til at prøve kræfter med innovation og iværksætteri i deres videre uddannelsesforløb, og samtidig styrke netværket til andre ligesindede unge fra grundskolerne og ungdomsuddannelserne i Lyngby-Taarbæk.

Tilmelding til Startup bootcamp er lukket for denne sæson.

Startup Bootcamp blev afholdt for første gang den 25-26. november 2022 hos Cphbusiness & DTU Skylab.

Hold dig opdateret om tilmelding til Bootcampen i 2023 her på siden, som vi opdaterer løbende.  

Samarbejde og opbakning fra det lokale handels- og erhvervsliv

SCL Startup Bootcamp udspringer fra Science City Lyngbys fokusområde for iværksætteri og entreprenørskab.

Forløbet er udviklet af Science City Lyngby i tæt samarbejde med medlemsorganisationerne: Cphbusiness, Unord, Virum Gymnasium, H.C Ørsted Gymnasium, Lyngby Privat Skole og DTU

Initiativet er yderligere støttet af: Danske Bank i Lyngby Fond, Lyngby-Taarbæk Kommune, Lars Arne Christensen Holding, Baylund Management, Magasin og Sticks’n’sushi.

“Sticks’n’sushi åbnede den første restaurant tilbage i 1995. De 3 unge iværksættere Jens Rahbek, Kim Rahbek og Thor Andersen åbnede en af de første restauranter i København med speciale i sushi og yakitoristicks. Hele vores historie er baseret på deres vision, arbejdsomhed og passion. 27 år senere har deres iværksætterånd skabt en virksomhed med ca. 1100 ansatte. Vi er et enormt forskelligartet team, der til sammen repræsenterer over 80 forskellige nationaliteter. Vi sætter stor ære i at være en ægte iværksætter virksomhed med fokus på vores CSR og er derfor med glæde gået med i projektet. Vi bidrager til Startup Bootcamp med en festlig og bæredygtig middag til alle deltager som afslutning på deres Bootcamp”.

Michele Steenfeldt Østergaard, General Manager, Lyngby Sticks’n’sushi