Nyt netværk for internationale

I samarbejde med internationale frivillige og Frivilligcenter Lyngby-Taarbæk, har vi etableret “Lyngby International Club” – et mødested for internationale

14 procent af Lyngbys borgere har en international baggrund og dansk erhvervsliv efterspørger endnu flere for at sikre fortsat vækst og velstand i Danmark. Derfor er arbejdet med at tiltrække og fastholde de internationale en vigtig prioritet, og i SCL forsøger vi i fællesskab at løfte opgaven med at gøre Lyngby-Taarbæk til et internationalt knudepunkt for arbejdskraft, kultur og handel.

Seneste skud på stammen er en ny klub – Lyngby International Club. Klubben er drevet af de internationale selv og mødes månedligt til bl.a. eftermiddagskaffe, byvandringer og vidensdeling. Alle arrangementer er familie- og børnevenlige, og klubben oplyser, at alle er velkomne både til møderne og til at bidrage til fællesskabet med nye idéer og forslag.

Klubben er et tilbud til alle internationale medarbejdere og studerende samt deres familier.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Maria Andrianova (marriashe@gmail.com) og følge deres aktiviteter på Facebook og Instagram.