Kursustilbud til iværksættere og mindre virksomheder

Flere succesfulde virksomheder

Baggrund

Iværksætteri og entreprenørskab spiller en afgørende rolle for vækst i samfundet og for fortsat velstand og velfærd i fremtidens Danmark. Iværksætteri og entreprenørskab er således en af mulighederne for at løse de udfordringer vores velfærdssamfund står over for i de kommende år.

Derfor samarbejder Vidensbyen med Lyngby-Taarbæk Kommune og Væksthus Hovedstadsregionen om en række tilbud til iværksættere, som er blevet til et omfattende program for Lyngby.

Formål

Vidensbyen arbejder sammen med Lyngby-Taarbæk Kommune for at etablere et vækst- og innovationsmiljø i Lyngby. Resultaterne skal kunne aflæses bl.a. på en stigning i antallet af nystartede virksomheder i kommunen. Derfor samarbejdes der om en række tilbud til iværksættere. Formålet med iværksættertilbuddene er at dele erfaring og viden samt vejledning til iværksættere således:

  • Flere får lyst til at starte egne virksomheder
  • Flere iværksættere kommer igennem de første år
  • Flere start-ups og iværksættere bliver til vækstvirksomheder

Målgruppen for tilbuddene er lokale iværksættere og nye, mindre virksomheder. Tilbuddene drejer sig om bl.a. forretningsplan, moms, regnskab, juridiske forhold, online markedsføring, kommunikation og kundepleje. Læs mere om tilbuddene her. 

Hovedstadens iværksætterprogram, HIP
Du har også mulighed for at få viden om opstart gennem Hovedstadens Iværksætterprogram, HIP, som er gratis for dig. Læs mere på www.hiph.dk. Her finder du fx information om, hvor og hvornår der er spændende workshops, som du kan følge. Du har også mulighed for at benytte web-tv-løsningen og modtage tips og tricks, når det passer ind i din kalender. Endelig tilbyder HIP skræddersyede pakker af workshops, værktøjer og sparring, der matcher lige netop dig og din virksomhed.

Projektpartnere

Lyngby-Taarbæk Kommune | Væksthus Hovedstadsregionen

 

Lignende projekter

Gå på opdagelse i flere af Vidensbyens projekter med samme fokusområder.