Webinar: Hurtig digital udvikling på budget

Coronakrisen har opdelt vores butikker i et A- og et B-hold. A-holdet er dem, der før eller under krisen var tilstede online. B-holdet er dem, der indtil videre har misset toget. 

Dette inspirationsoplæg henvender sig til små og mellemstore virksomheder, som står på perronen og er klar til at hoppe med ombord. Forretningsudvikler Anders Graabæk fra Validate Consult vil styre slagets gang og komme med et inspirerende oplæg, som du kan tage i anvendelse lige efter webinaret.

Foto: Anders Graabæk fra Validate Consult.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi skal tale om:

  • Hvilke potentialer og barrierer er der for at DIN butik går digitalt. Og hvad vil det egentlig sige ”at gå digitalt”?
  • Hvordan oversætter du den gode personlige service til et online univers?
  • Gode eksempler fra danske retailvirksomheder, der har brugt Corona-krisen til at omstille sig digitalt.
  • Eksempler på digitale forretningsmodeller
  • Og hvordan bider man bollen over i mindre bidder, så opgaven føles mere overskuelig?

Pris: Gratis – men tilmelding nødvendig,

Tilmelding: Tilmeld dig senest den 1. marts 2021 ved brug af nedenstående formular.

Tid og sted: Torsdag den 4. marts 2021 kl. 10.00-11.00 – online. Vi sender link til webinaret dagen før.

Baggrund for arrangementet og RetailTech Lab
Arrangementet er en del af RetailTech Lab – et toårigt udviklingsprojekt etableret af Science City Lyngby og støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Dansk detailhandel halter bagud i digitaliseringen. Samtidig mangler iværksættere med en god idé til branchen en testplatform, der understøttes af forskere, uddannelses- og vidensinstitutioner. RetailTech Lab er et nationalt testlab etableret i foråret 2020 i Lyngby Storcenter centralt i Lyngby. Det er et samarbejde med stærke lokale og nationale partnere, hvor målet er at øge anvendelsen af ny teknologi i branchen og samtidig hjælpe danske iværksættere på vej. Iværksættere med en god idé til branchen fra intelligente alarmer til virtuelle prøverum eller nye betalings- og leveringsløsninger har nu et levende laboratorium at teste i.

Visionen for RetailTech Lab i Lyngby er, at det skal være en national sandkasse og et udstillingsvindue, hvor borgere og besøgende inddrages i test i tæt samarbejde med forskere, studerende, detailhandel og iværksættere både lokalt og nationalt.