Smart City Hub #2

Design fremtidens genbrugsplads

Den 6. maj har du mulighed for at deltage i Smart City Hub #2, hvor innovative Smart City-ideer bliver genereret og nye kontakter skabes på tværs af studerende, virksomheder, forskere og kommuner.

Smart City Hub #2 foregår:
Den 6. maj fra kl. 13-16 i DTU Skylab

Deltagelse er gratis og alle kan deltage
(tilmelding via nedenstående formular)

Design fremtidens genbrugsplads
Denne gang får deltagerne mulighed for at udvikle ideer og koncepter relateret til fremtidens genbrugsplads og arbejde med spørgsmålene:

  • Upcycling og cirkulær økonomi: Hvad kan det gode affald genanvendes til?
  • Teknologier og sortering: Hvordan sorterer vi affald bedre? Og hvordan kan vi optimere arbejdsprocesser? Hvilke teknologier kan understøtte processerne?

Se program

Få ny inspiration og blive introduceret til konceptudviklende redskaber
I Hub’en får du indblik i en virksomheds og/eller en kommunes arbejde med Smart City. Er du studerende som har brug for inspiration til et studieprojekt? Har din virksomhed brug for en tættere kontakt til de studerende og kommunen? Eller har du allerede en idé, du ønsker at udvikle på?

Så deltag i Hub’en og få ny viden og inputs fra et relevant oplæg og bliv guidet igennem en kreativ proces af facilitator Finn Kollerup.

Netværk mellem studerende, virksomheder og kommune
’Smart City Hub’ er en fysisk ramme, der skaber samarbejde, møder og løsninger på tværs af studerende, virksomheder, forskere og kommuner, som alle arbejder med byudvikling, data samt soft- og hardware på det tekniske og/eller forretningsmæssige niveau. I hver hub arbejdes der med et relevant Smart City-tema som eksempelvis forsyning, bygninger, planlægning og mobilitet, der vil blive præsenteret af en virksomhed eller organisation.

Smart City Hub #2 afholdes mandag d. 6. maj 2019 fra kl. 13.00-16.00 i DTU Skylab og foregår engelsk. Del budskabet og husk tilmelding via nedenstående formular.