Orienteringsmøde om værelsesudlejning

Hjælp en studerende eller en international specialist i bolignød

Hvert år starter over 5.000 nye studerende på en uddannelse i Lyngby-Taarbæk, og mange står uden bolig. Dertil kommer en række internationale specialister, som også har en udfordring med at finde tag over hovedet. Kom og hør, hvordan du kan hjælpe en studerende eller en international specialist i bolignød.

  • Bor du inden for ca. 30 min fra Lyngby?
  • Har du et ekstra værelse i dit hjem?
  • Ønsker du en ekstra indtægt?
  • Har du lyst til at hjælpe en studerende med at bo tæt på sin uddannelse eller en international specialist med at bo i nærheden af sin arbejdsplads?
  • Har du brug for mere viden om udlejning, inden du beslutter dig?

Lyngby-Taarbæk Vidensby inviterer nuværende og potentielle værelsesudlejere til et gratis og uforpligtende orienteringsmøde:

Torsdag den 1. juni 2017 kl. 17.00 – 19.00.

Vi har inviteret Advokat Dennis Holm Pedersen fra Advodan Lyngby til at fortælle om lejeret, skat og andre vigtige forhold i forbindelse med værelsesudlejning. Repræsentanter for de studerende fortæller om studieliv i Lyngby, og der vil være rig mulighed for at møde nuværende og potentielle udlejere over en let forfriskning.

Målgruppe: Boligejere inden for en pendlerafstand på ca. 30 min fra Lyngby, som ønsker at høre mere om værelsesudlejning til studerende eller internationale specialister.

Tilmelding: Senest d. 28. maj til csr@jyskebank.dk eller tlf. 8989 8007. Deltagelse er gratis og uforpligtende.

Advokat Dennis Holm Pedersen, Advodan Lyngby

 

 

 

 

 

Mødet arrangeres i samarbejde med Cphbusiness, DTU, Polyteknisk Forening, Jyske Bank/BRFkredit og Microsoft.

Læs mere om Boligdating projektet her.