Vidensbyen på High Tech Summit 2019

Vidensbyen afholder en Nordic Roundtable på High Tech Summit

DTU afholder det succesfulde High Tech Summit den 30-31. oktober 2019 for tredje gang og i år deltager Vidensbyen med en roundtable sammen med vores Nordiske partnere.

Tidligere i år indgik Vidensbyen i partnerskab med Oslo Science City, Stockholm Science City og Oulu Innovation Alliance sammen med vores danske søsterorganisationer Copenhagen Science City, Frederiksberg Science City og Ørestad Innovation City Copenhagen. Samtlige organisationer og byer arbejder på at skabe innovationmiljøer i verdensklasse, og i vores partnerskab deler vi viden om og erfaringer med at udvikle de nye metoder og tiltag, der skal til for at understøtte moderne vidensproduktion.

På High Tech Summit inviterer vi ind til en dialog om metoder og vil præsentere konkrete cases på hvilke tiltag og initiativer, som vi har i gangsat i de forskellige Nordiske byer – med henblik på at nå samme mål: ‘Driftige universitetsbyer med forskning, innovation og iværksætteri i verdensklasse’. Vores metode inkluderer triple helix samarbejder koblet med en fysisk byudvikling, og byerne som living labs for at udvikle og teste ny teknologi.

Læs om vores måde at udvikle Innovation Districts på her:

Vidensbyen på High Tech Summit 2019

Vi glæder os til gode drøftelser på High Tech Summit!