Forskningens Døgn i Lyngby 2015

Kom med til Forskningens Døgn i Lyngby, når DTU og Stadsbiblioteket slår dørene op og inviterer til spændende oplevelser i naturvidenskabens tegn den 23. og 25. april. Her kan man blandt andet blive klogere på fremtidens digitale samfund, opleve et fysikshow, dissekere rådyr og fasaner og undersøge celler i mikroskoper.

 

Program:


Forskningens Døgn på DTU – for alle

Torsdag den 23. april kl. 17.00 til 20.30: Tag naboen, familien, kæresten, kollegaerne og dine forældre med til DTU i Lyngby, når DTU åbner op for at alle kan komme helt tæt på den tekniske forskning på DTU. Der vil være alt fra robotter og elektronmikroskoper til udforskning af både celler og nanoteknologi, ligesom det vil være muligt at smage DTU’s miljøvenlige øl fra eget bryghus. Alle er velkomne, og der er fri adgang til alle aktiviteter. Læs mere om aktiviteterne for alle.

Forskningens Døgn på DTU – for skoler og gymnasier

Torsdag den 23. april kl. 9.00 til 13.00: DTU sætter teknisk forskning på skemaet, hvor elever fra 6. klasse til og med gymnasierne kan komme tæt på alt fra 3D-printere, robotter og elektronmikroskoper til obduktioner af ræve og råvildt. Der vil også være mulighed for at opleve spændende laboratorier og forsøgshaller, som normalt er lukket for offentligheden. Forskere og studerende fra DTU står parat til at dele den nyeste viden.  Læs mere om aktiviteterne for skoler og gymnasier.