Forskningens Døgn

Rumforskning og den intelligente fremtid

Baggrund

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år i april med cirka 500 events og mere end 70.000 besøgende.

Under Forskningens Døgn holder uddannelses- og forskningsinstitutioner, kulturinstitutioner, hospitaler, virksomheder og kommuner åbent hus for interesserede borgere. Lokalt i Lyngby åbner både DTU og Stadsbiblioteket dørene til spændende foredrag og andre aktiviteter for alle, der ønsker at stifte bekendtskab med aktuel forskning.

Arrangementer i 2017:

DTU arrangerer åben Campus, tirsdag d. 25. april

Stadsbiblioteket afholder Forskningens Døgn , lørdag d. 29. april

Formål

En af Vidensbyens visioner er at udvikle Lyngby-Taarbæk til en af Europas førende videns- og universitetsbyer med et forsknings- og uddannelsesniveau i verdensklasse med DTU som driver. Vidensbyen er med i Forskningen Døgn for at skabe en stærkere kobling mellem DTU og de andre uddannelsessteder i Lyngby-Taarbæk, de omkringliggende virksomheder og byens borgere.

Formålet med Forskningens Døgn er bl.a. at sætte fokus på, hvordan forskning og innovation er med til at løse samfundets udfordringer ved at inddrage borgerne og skabe flere relationer mellem samfund og forskere.

Projektpartnere

DTU | Stadsbiblioteket | Lyngby-Taarbæk Kommune | Liv i Lyngby-partnerskabet

Lignende projekter

Gå på opdagelse i flere af Vidensbyens projekter med samme fokusområder.