STAY

Tiltrækning og fastholdelse af udenlandske talenter & iværksættere

Lyngby-Taarbæk Vidensby er en del af partnerskabet STAY, der samler dansk erhvervsliv, uddannelses- og interesseorganisationer samt offentlige aktører med henblik på at tiltrække og fastholde udenlandske iværksættere og talenter i Danmark.

Gennem partnerskabet og et tæt samarbejde, skal STAY være med til at styrke Danmarks konkurrenceevne ved at anvende potentialet, der findes hos ambitiøse og talentfulde iværksættere fra hele verden til gavn for dansk vækst og arbejdsliv.

STAY partnerskabet blev lanceret i 2018 og er igen i år et tema på årets Finals i Creative Business Cup, der i år finder sted den 1-2. juli i Bellacenteret.

Se programmet her, hvor blandt andre Marianna Lubanski, Direktør i Vidensbyen samt keynote speakers fra Advantage Austria, Den Israelske Ambassade i Danmark, Copenhagen Capacity og Syncera som moderator vil deltage i en paneldebat om, hvordan vi som land både tiltrækker, fastholder og imødekommer internationale startups’ og talenters behov, som aktive spillere på det danske marked.

For mere information om STAY og iværksætterkonkokurrencen Creative Business Cup, læs mere her.