STAY

Tiltrækning og fastholdelse af udenlandske talenter & iværksættere

Lyngby-Taarbæk Vidensby er en del af det nye partnerskab STAY, der samler dansk erhvervsliv, uddannelser, interesseorganisationer og offentlige aktører med henblik på at tiltrække og fastholde udenlandske iværksættere og talenter i Danmark.

Gennem partnerskabet og et tæt samarbejde, skal STAY være med til at styrke Danmarks konkurrenceevne ved at anvende potentialet der findes hos ambitiøse og talentfulde iværksættere fra hele verden til gavn for dansk vækst og arbejdsliv.

Lanceringen af STAY og konference fandt sted mandag den 20. august 2018 på Børsen, hvor der i år, udover det overordnede tema om tiltrækning og fastholdelse af talenter og iværksættere, samt den danske CBC finale, var fokus på temaerne Kina og robotteknologi, bl.a. med deltagelse af en kinesisk iværksætter-delegation som fremviste kinesisk design.

Se programmet her, hvor blandt andre Caroline Arends, Direktør i Vidensbyen samt keynote speakers fra Microsoft, Carlsbergfondet, Tænketanken DEA, Copenhagen Capacity og Dansk Erhverv deltog i en række spændende paneldebatter om, hvordan vi som land både tiltrækker, fastholder og imødekommer internationale startups’ og talenters behov, som aktiv spiller på det danske marked.

For mere information om STAY og iværksætterkonkokurrencen Creative Business Cup, læs mere her.

Lignende projekter

Gå på opdagelse i flere af Vidensbyens projekter med samme fokusområder.