Viden & Vin – online med Frederiksdal Hotel

Viden & Vin rykker endnu engang online. Frederiksdal Sinatur Hotel og Konference er vært.

Sinatur Hotel & Konference, bestående af seks danske hotel- og konferencesteder i naturskønne omgivelser, har med en ambitiøs bæredygtighedsindsats sat sig for at blive Danmarks første CO2-positive hotelkæde. Et af de hoteller er Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, som den 5. november er vært for Viden & Vin.
Hotellet har omstillet store dele af den daglige drift i ambitionen om at nå målet som et CO2-positivt hotel i 2030. I dag køber Frederiksdal Hotel næsten udelukkende ind hos danske landmænd. Gæsterne får friske råvarer og samtidig sparer hotellet på CO2-udledning fra transporten. Derfor skal man som gæst heller ikke forvente, at der bliver fløjet eksotiske frugter ind fra den anden side af jordkloden. Til gengæld betyder det, at færre tunge lastbiler skal sno sig gennem bøgeskoven ad Frederiksdalvej og ned til hotellet.
Til Viden & Vin kan du møde hoteldirektør Claus Nielsen, som vil fortælle om hotellets arbejde med FN’s verdensmål.
Det er gratis at deltage. Alt du skal gøre er at sidde klar torsdag den 5. november kl. 17 foran din computer eller ipad med et dejligt glas vin.Link til Zoom sendes dagen før til den emailadresse, du tilmelder dig med her på siden.

Hvor: Online via Zoom
Hvornår: Torsdag den 5. november kl. 17-18
Viden & Vin udspringer af Vidensbyens netværk for kommunikation. Ideen bag er at invitere borgere indenfor hos Vidensbyens mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder.