Startup Bootcamp 2024

Et udviklingsforløb for dig, der gerne vil prøve kræfter med innovation og iværksætteri

Er du nysgerrig på iværksætteri, innovationsprocesser og vejen fra idé til virksomhed? Så meld dig til Science City Lyngbys Startup Bootcamp i weekenden d. 15.-16. november 2024 hos HCØ &  DTU Skylab.

Med bootcampen vil du få et udvidet kendskab til Lyngby, som i dag er en af Europas førende vidensbyer med et startup, innovations- og uddannelsesmiljø i særklasse. Lyngby er by for mange talenter. Også dit.

Styrk dit entreprenante mindset
Sammen med ligesindede unge fra Lyngby, vil du i løbet af campen blive introduceret til de faser en iværksætter oftest møder: innovation, idégenering, koncept- og produktudvikling, investering og meget mere. Mød også iværksættere og bliv inspireret af dem og deres aktuelle historier.

Bliv klogere på Lyngbys uddannelsessystem og muligheder for iværksætteri
Vi kickstarter bootcampens første dag hos H.C. Ørsted Gymnasium (TEC), på deres nye campus i Lyngby. Dag to forsætter vi hos DTU Skylab, DTU’s innovationsværksted for studerende, hvor du vil få mulighed for at opleve de mange faciliteter som ‘Developer Hall’,
FoodLab og prototypeværksteder.  

Udvid dit netværk
Som en del af bootcampen bliver man sammensat i grupper, enten efter ønske eller fordeling, hvis du har mod på at arbejde sammen med andre elever fra Lyngby området, og på tværs af årgange.

Mød Lyngbys Løver
Undervejs på Bootcampen vil Lyngbys Løver rådgive, og derefter trykteste jeres idéer ved en afsluttende pitch-finale a la Løvens Hule, hvor flere priser er i spil.

Forløbet er udviklet af Science City Lyngby i tæt samarbejde med medlemsorganisationerne: Cphbusiness, U/NORD, Virum Gymnasium, H.C Ørsted Gymnasium, Lyngby Private Skole og DTU Skylab.

Dette års program er under udvikling – hold dig opdateret her

Vi åbner for tilmelding efter sommerferien.