SMV-møde på Sophienholm

Invitation til alle SMV’er i Lyngby til et møde på Sophienholm. Første del er en introduktion til museet, mens anden del fokuserer på aktuelle virksomhedsdilemmaer, hvor man kan få sparring og råd fra de øvrige deltagere.

Chef for museet, Barbara Læssøe Stephansen, vil modtage os ved indgangen og tage os med på en rejse fra stedets opførelse i 1768 og frem til i dag, hvor huset gennem skiftende udstillinger sætter fokus på relevante temaer og afholder salon-samtaler med kunstnere, forskere og kulturpersonligheder. Det fulde program kan læses på museets hjemmeside.

Den varme stol

Efterfølgende vil vi afvikle ”den varme stol”, hvor aktuelle cases fra deltagernes hverdag drøftes. Det kan være alt fra kommunikation, segmentering, strategi til samarbejde og kundeforhold. Så hvis du har en konkret udfordring, du vil dele og udfordres på, skal du være meget velkomne til at sende os et par linjer. Vi påtænker plads til 2-3 dilemmaer. Hvis vi bliver mange, er der mulighed for at 2. halvleg udspiller sig i haven.

Tilmelding er nødvendig på grund af pladsbegrænsning. I bedes sende en mail til Hamad på hsr@vidensby.dk senest den 2. juni 2022.