Smart City Hub #5

Vær med til at udvikle nye løsninger i den smarte by

Den 7. november har du mulighed for at deltage i endnu en Smart City Hub, hvor innovative Smart City-ideer bliver genereret og nye kontakter skabes på tværs af studerende, virksomheder, forskere og kommuner.

TDC Business Lab og TDC Digital præsenterer spændende cases under temaet ’IoT, Smart City and AI’, hvor du som deltager vil arbejde med spørgsmålet: Hvordan kan Artificial Intelligence (AI) udnytte eksisterende data bedre og skabe nye løsninger i den smarte by?

’Smart City Hub’ er en fysisk ramme, der skaber samarbejde, møder og løsninger på tværs af studerende, virksomheder, forskere og kommuner, som alle arbejder med byudvikling, data samt soft- og hardware på det tekniske og/eller forretningsmæssige niveau. I hver hub arbejdes der med et relevant Smart City-tema som eksempelvis forsyning, bygninger, planlægning og mobilitet, der vil blive præsenteret af en virksomhed eller organisation og faciliteret af hub’ens facilitator Finn Kollerup.

Kom og hjælp os med at udvikle de gode Smart City-løsninger, som gør Vidensbyen mere attraktiv og bæredygtig for os alle.

Smart City Hub #5 afholdes onsdag d. 7. november 2018 fra kl. 17.00-20.00 på DTU Bibliotek og foregår engelsk. Del budskabet og husk tilmelding via nedenstående formular.