Smart City Hub #4

Vær med til at udvikle Smart City-løsninger i en uformel ramme

Den 7. juni har du mulighed for at deltage i endnu en Smart City Hub, hvor innovative Smart City-ideer bliver genereret og nye kontakter skabes på tværs af studerende, virksomheder, forskere og kommuner.

Temaet for Smart City Hub #4 vil blive præsenteret af Lyngby-Taarbæk Kommune og DTU Compute, og emnet vil være ‘The power of data: creating more liveable cities’.

Lyngby-Taarbæk Kommune vil præsentere en specifik udfordring, og du får chancen for at medvirke og komme med gode ideer til, hvordan man kombinerer relevante data for at 1) skabe mere levende byer, 2) designe og omtænke en ny interaktiv brugervenlig byplatform med relevante aktiviteter og informationer, 3) få de seneste nyheder om Smart City-trends og Big Data fra ledende professor fra DTU Compute, Bjarne Kjær Ersbøll.

’Smart City Hub’ er en fysisk ramme, der skaber samarbejde, møder og løsninger på tværs af studerende, virksomheder, forskere og kommuner, som alle arbejder med byudvikling, data samt soft- og hardware på det tekniske og/eller forretningsmæssige niveau. I hver hub arbejdes der med et relevant Smart City-tema som eksempelvis forsyning, bygninger, planlægning og mobilitet, der vil blive præsenteret af en virksomhed eller organisation og faciliteret af hub’ens facilitator Finn Kollerup.

Kom og hjælp os med at udvikle de gode Smart City-løsninger, som gør Vidensbyen mere attraktiv og bæredygtig for os alle.

Smart City Hub #4 afholdes torsdag d. 7. juni 2018 fra kl. 17.00-20.00 på DTU Bibliotek og foregår på engelsk.
Del budskabet og husk tilmelding via nedenstående formular.