Smart City Hub #3

Vær med til at udvikle Smart City-løsninger i en uformel ramme

Den 10. april har du mulighed for at deltage i endnu en Smart City Hub, hvor innovative Smart City-ideer bliver genereret og nye kontakter skabes på tværs af studerende, virksomheder, forskere og kommuner.

Temaet for Smart City Hub #3 vil blive præsenteret af Microsoft og DTU Bibliotek og emnet vil være ‘Smart Facility – From raw data to visualization with Microsoft Azure’.
Arrangementet vil foregå som en ’hands-on workshop’, hvor både erfarne FM-praktikere og nybegyndere kan være med, og du vil få indblik i arbejdet med Smart Facility Management og hvordan data fra sensorer og målere kan bruges til at optimere og effektivisere processer og bygningsdrift.

’Smart City Hub’ er en fysisk ramme, der skaber samarbejde, møder og løsninger på tværs af studerende, virksomheder, forskere og kommuner, som alle arbejder med byudvikling, data samt soft- og hardware på det tekniske og/eller forretningsmæssige niveau. I hver hub arbejdes der med et relevant Smart City-tema som eksempelvis forsyning, bygninger, planlægning og mobilitet, der vil blive præsenteret af en virksomhed eller organisation og faciliteret af hub’ens facilitator Finn Kollerup.

Kom og hjælp os med at udvikle de gode Smart City-løsninger, som gør Vidensbyen mere attraktiv og bæredygtig for os alle.

Smart City Hub #3 afholdes tirsdag d. 10. april 2018 fra kl. 17.00-20.00 på DTU Bibliotek og foregår på engelsk.