Seminar: Sæt dine talenter i spil

Optimér dine arbejdsprocesser og skab arbejdsglæde og resultater

Vidensbyen, Cphbusiness og Lyngby Boldklub inviterer indenfor til gå-hjem-møde med temaet ”Sæt dine talenter i spil”.  

Kom med til et inspirerende, underholdende og tankevækkende seminar, hvor du får indsigt i dine og andres talenter, ud fra hjernens logik. Få svaret på hvorfor de fleste mennesker tænker: ”Hvorfor gør de andre ikke bare som mig – det kan da ikke være så svært”.

Til arrangementet får du et spændende indblik i, hvordan du kan optimere arbejdsprocesser samtidigt med at du skaber arbejdsglæde og resultater på én og samme tid.

Derudover efterlader seminaret dig med stof til eftertanke, en helt ny og brugbar forståelse af kommunikation, relationer og frustrationer mellem mennesker og konkrete redskaber, som du kan implementere med det samme.

Seminaret er bygget op omkring en times oplæg, hvorefter programmet byder på workshop og netværksdel, hvor der er mulighed for at få sparring og skabe nye relationer og netværk, som kan være med til at styrke din forretning.

Iris-Engelund_liste

Om oplægsholderen

I mere end 10 år har Iris Engelund arbejdet med virksomheder og ledere både i det offentlige og det private. Iris hjælper organisationer med at nå deres mål ved at lægge en fokuseret strategi, optimere processer samt skabe forståelse for, hvordan hele organisationen får maximalt udbytte af det menneskelige potentiale.

TILMELDING

Send mail til Emil Svoldgaard på es@lyngby-boldklub.dk senest den 5. juni.