Seminar: Øg dit salg gennem inddragelse af kunder og netværk

Styrk din forretning med inddragelse af kunder, netværk og medarbejdere

Vidensbyen, Cphbusiness og Lyngby Boldklub inviterer indenfor til seminar og netværk, hvor vi sætter fokus på og giver dig redskaber til, hvordan du kan øge dit salg gennem inddragelse af kunder og netværk.

Inddragelse, som et værktøj til at styrke forretningen og øge salget, er med rette ved at manifestere sig som et paradigmeskift i dansk erhvervsliv. Hvorfor – og hvordan?

Det vil du få svar på til vores seminar, hvor vi giver dig viden om, hvordan inddragelse af kunder, netværk og medarbejdere kan bruges som et effektivt værktøj til at styrke din forretning.

Derudover får du konkrete værktøjer til, hvordan du med inddragelse som metode, kan udvikle nye produkter, udvide sin kundekreds, lære dine kunders behov bedre at kende og skabe ambassadører blandt kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, som i sidste ender øger dit salg.

Seminaret består først af en 1 times oplæg kombineret med workshop og netværksdel, hvor der er mulighed for at få sparring og skabe nye relationer og netværk, som kan være med til at styrke din forretning.

Om oplægsholderen

Anders Jacobi fra Let’s Involve er en af Danmarks førende eksperter i inddragelsesmetoder og strategiske potentialer ved inddragelse. Han har rådgivet og undervist i inddragelse for en lang række private og offentlige virksomheder.

Tilmelding

Send mail til Emil Svoldgaard på es@lyngby-boldklub.dk senest den 28. februar.