Seminar: Lær at sælge med LinkedIn

Skab forretning via LinkedIn

Vidensbyen, Cphbusiness og Lyngby Boldklub inviterer indenfor til seminar og workshop, hvor vi sætter fokus på og giver dig viden om, hvordan du kan sælge med LinkedIn.

Du har en profil på LinkedIn. Du ved måske ikke helt hvordan den skal bruges eller har svært ved at finde ud af hvad du skal dele?… Så har du det på samme måde som de næsten 2 millioner danskere, der er på LinkedIn. Forestil dig at de 2 millioner danskere alle står i ét stort lokale. De kigger på hinanden og ser hvad hinanden gør, men ingen tør tale sammen…

Der er mange fordomme om LinkedIn; dem får du svar på og du får inspiration til hvordan du kan bruge LinkedIn som et stærkt salgsredskab (for det er det blevet) – og salgskanal – i hverdagen.

Til seminaret får ny konkret viden med hjem som du kan praktisere med det samme. Du får opskrifter på de mest effektive måder du kan komme i dialog med dine målgrupper. Helt konkret får du svaret på hvor lang tid du skal bruge på LinkedIn, hvordan du skaber salg via LinkedIn og en personlig handlingsplan.

Efter oplægget byder vi på en netværksdel, hvor der er mulighed for at få sparring og skabe nye relationer og netværk, som kan være med til at styrke din forretning.

linkedin_liste

Om oplægsholderen 

Jacob Elton og Martin Lund har firmaet Linkedinsider.dk og sammenlagt har de mere end 25 års erfaring i online branchen. Martin har arbejdet med at skabe synlighed for brands som Microsoft, Simcorp og Velux, mens Jacob har arbejdet med online optimering for virksomheder som Børsen, Comwell og Scandlines. I LinkedInsider har de samlet deres viden om salg på digitale medier – vendt det hele lidt på hovedet – og har nu hjulpet over 160 kursister med at forstå, hvordan man sælger på LinkedIn

Tilmelding

Send mail til Emil Svoldgaard på es@lyngby-boldklub.dk senest den 27. marts.