Lancering af BID-samarbejde

Vil du gerne have mere liv og aktivitet i Kgs. Lyngby? – Og vil du være med til at påvirke byudviklingen i dit område? Så kom til BID-møde og få information & inspiration til nye samarbejder.

Det er vigtigt at tænke nyt for at kunne bevare og udvikle byens tiltrækningskraft – både i forhold til kunder, men også for at bidrage til livkvaliteten i byen. Det gør et såkaldt BID-samarbejde, hvis format inviterer flere (private) parter med rundt om bordet, når der fx skal tales om mere byliv i bymidten eller bedre byrum for borgere og besøgende. Kvalitet i byrummet betaler sig – bl.a. i form af øget kundestrøm og konkurrenceevne.

Hør mere om BID-samarbejdet:

Hvornår: Mandag den 10. maj 2021 kl. 18.30-20.00
Hvor: Hotel Scandic – Lyngby Storcenter

Hvad er BID?
BID (Business Improvement District) er en samarbejdsmodel, der bidrager til at styrke byliv og handelsliv i bymidterne. Modellen er for alle aktører i et bestemt område af byen, fx butikker, 1. sals-erhverv, ejendomsudlejere, forenings- og kulturliv, engagerede borgere, osv.

En by, der ikke udvikler sig er en by under afvikling. Hvis butikkerne først begynder at lukke, er det svært at tiltrække nye beboere – for hvem vil bo i en by uden butikker, spisesteder eller kulturliv? Det er her BIDdanmark kommer ind i billedet. BIDdanmark er en flok erfarne kræfter, der brænder for byudvikling, og som kender virkeligheden ude i handelsgaderne på egen krop, og som har skabt en udviklingsmodel, der bringer nyt liv til byen. BIDdanmark-modellen samler alle de lokale kræfter – lige fra handelsliv til foreningsliv – og hjælper dem til atter at gøre byen attraktiv. Det er hjælp til selvhjælp. Og det giver resultater. At modellen virker, er allerede testet med succes i over 30 byer.

Tilmelding
Tilmelding nødvendig. Send en mail til erhverv@ltk.dk og skriv (firma)navn og antal deltagere senest den 3. maj.
Mødet er for ALLE, der har en interesse i Kgs. Lyngby.