KONFERENCE: Udvikling og investeringer i Lyngby

Tusindvis af kvm. erhverv og boliger på vej

Lyngby har de seneste år udviklet sig til et vækstcentrum båret af et samarbejde mellem forskning, uddannelse og erhvervsliv i Vidensby-partnerskabet. Samtidig har kommunen åbnet op for udvikling af en lang række attraktive grunde, og dermed har flere erhvervsvirksomheder placeret sig i området. Lyngby udvikler sig nu både i nordlig og østlig retning med flere store byggerier suppleret af boliger til at huse såvel studerende som nye indbyggere. Alt i alt er der tale om en udvikling, der på ganske få år har kastet investeringer for milliarder af sig og mere er på vej.

Området er særligt spændende, fordi det har vist sig, at det ikke har været vanskeligt at afsætte grunde i området. Mens Microsoft allerede har bygget nyt internationalt hovedsæde i centrum købte Novozymes i 2015 en 140.000 kvm. stor byggegrund af Lyngby-Taarbæk Kommune og forventer ved udgangen af 2018 at afslutte de første 40.000 kvm. byggeri

Også DTU udvider markant med investeringer i disse år for over 2 milliarder kr. DTUs samlede bygningsmasse er på 382.100 kvm., men byggeprocenten ender kun på 36 procent – selv efter de knap 110.000 kvm. der er under opførelse i øjeblikket står færdige i 2020, er der plads til markante udvidelser.

Lyngby rummer således et stort potentiale, og med politisk flertal for vækst i området er der mulighed for spændende projekter i de kommende år.

Konferencen arrangeres i et samarbejde mellem Estate Media og Vidensbyen. Tilmeld dig her.

Læs mere om program og oplægsholdere her

Mål med konferencen
At give et overblik over udviklingen i området omkring Lyngby og mulighederne for at få del i den vækst som Vidensby-samarbejdet er med til at generere i området.

Målgruppe
Projektudviklere, ejendomsinvestorer, virksomhedsejere, interessenter i Lyngby og udviklingen i kommunen, kommunalt ansatte med interesse for byudvikling, erhvervs- og boligmæglere samt finansielle og tekniske rådgivere.

Pris for deltagelse
Standarddeltager kr. 2995,- eks.moms
Medlem af Byggesocietetet kr. 2495,- eks. moms.
Medlem af Estate More Club kr. 0,- Læs mere  her

Tilmeld dig her

Bemærk, at tilmelding skal ske senest d. 10. maj.