Ram rigtigt med pretotyping

Vidensbyen inviterer til innovationskonference

Innovation er en del af visionen i de fleste virksomheder og på skemaet i alle uddannelsesinstitutioner. Men hvordan får man afprøvet og udviklet ideer uden at bruge en masse tid og penge? Vidensbynetværk for Iværksætteri og Entrepreneurship har taget initiativ til denne spændende konference om pretotyping tirsdag d. 10. oktober kl. 9-15.

Ram rigtigt med pretotying

Virksomheder kan bruge pretotyping som en værdifuld metode til omstilling og udvikling, tidlig test af nye idéer og til at mindske risiko for fejlinvesteringer. I folkeskolen taler pretotyping direkte ind i 21st Century Skills, åbenskole, brobygning og samarbejdet med virksomheder. For ungdomsuddannelserne og videregående uddannelser er innovation blevet en nødvendig og integreret del af pensum, som skal sikre, at de studerende er klædt på til at indfri erhvervslivets forventninger til den fremtidige arbejdskraft.

Hvad kan din virksomhed/organisation bruge Pretotyping til?

  • Pretotyping hjælper dig til at fejle småt fremfor stort
  • Pretotyping giver fuld udnyttelse af udviklingsbudgettet i din virksomhed
  • Pretotyping er et nyt mindset – du tænker anderledes og bruger dine ressourcer bedre
  • For inspiration, se denne ‘Pretotyping in a Nutshell’ af grundlæggeren af Pretotyping Alberto Savoia (1 min):

Den korteste vej fra ide til handling

Vidensbyen vil gerne tilføre endnu et nyt og effektivt værktøj i den innovative værktøjskasse og afholder derfor en pretotyping konference med workshop, faciliteret af Tim Vang fra pree.to. Konferencen samler ledere og medarbejdere fra virksomheder, grundskolen, ungdomsuddannelserne og universitetet til en dag, hvor kompetencer og netværk inden for innovation og entrepreneurship styrkes.

Tim_VanOm dagens gæst og oplægsholder

Tim Vang er indbegrebet af innovation og iværksætteri med 20 års erfaring. Tim er i dag CEO og medstifter af pree.to, som hjælper en lang række førende virksomheder og organisationer med at omstille sig til at arbejde på en ny og langt mere effektiv måde. Tim Vang står for en 4 timers workshop præget af højt tempo og god energi. Se film med Tim Vang (4 min).

 

Program

  • 09.00-09.30: Velkomst og morgenmad
  • 09.30-12.00: Workshop del 1 v/ Tim Vang, medstifter af pree.to
  • 12.00-13.00: Frokost
  • 13.00-14.30: Workshop del 2
  • 14.30-15.00: Netværk og afslutning

Tilmelding og deltagergebyr


Pris:
1500 kr. pr. person. Tilmeld to personer fra samme virksomhed/skole og få den tredje med gratis – inkl. forplejning og materiale.

Tilmelding og betaling: Senest fredag den 6. oktober 2017 via dette link. Konferencen findes under Butik (nederst til højre) -> Kategorien ‘Fælles’. Køb to pladser og få den tredje gratis. Eller køb fire pladser og få to ekstra med.

Sådan får du rabatten: Køb af pladser sker via ovenstående link til KNords webshop. Gratispladser reserveres på info@vidensby.dk efter køb i webshoppen. Det betyder altså at man kun køber og betaler for to pladser og derefter sender en mail for at reservere den tredje.