Godmorgen-netværket

Vær med i Godmorgen-netværket, et nyt samlet erhvervsnetværk for Kongens Lyngby.

Udvid dit netværk

Science City LyngbyLyngby Boldklub og Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn går sammen om et nyt stærkt erhvervsnetværk for alle deres medlemmer, Godmorgen-netværk. Første møde er den 12. november.

”Godmorgen-netværket” bygger på grundtanken om, at din næste kunde eller samarbejdspartner aldrig er mere end et ”godmorgen” væk. Med samarbejdet mellem de tre eksisterende netværk bliver dette lettere.

”Vi har et stærkt ønske om at styrke erhvervsfællesskabet i Kgs. Lyngby, så vi sammen kan skabe vækst og udvikling i byen og for hinanden. Ved at bringe medlemmer fra de tre netværk sammen, får deltagerne mulighed for at udvide deres netværk, skabe nye relationer og samarbejder på tværs, såvel som at få ny viden og inspiration til udvikling og vækst”, fortæller initiativtagerne bag det nye netværk, formand i Handelsforeningen Michael Dupont, direktør i Science City Lyngby Marianna Lubanski og Lyngby Boldklubs direktør Andreas Byder.

Den 12. november kl. 7.00-9.00 mødes det nye netværk i Carl Ras Loungen på Lyngby Stadion til det første ’Godmorgen-netværk’. Netværket er kun for medlemmer og deltagelse er gratis. Tilmeld dig her

Mødet vil starte med et inspirationsoplæg fra erhvervscoach Susie Lynge fra Netværksakademiet, som fortæller om værdien af et godt netværk og giver tips til, hvordan man bliver god til at netværke. Oplægget bliver efterfulgt af ’virksomhedsspeeddating’ mellem deltagerne.

Få nye kunder og ny viden

Det har aldrig været så vigtigt at have et godt netværk, som det er i dag. Udover at skabe brugbare relationer kan netværk være med til at øge salg, få loyale og nye kunder, ny viden, sparring og en genvej til succes, fordi man bliver præsenteret for en masse uvurderlige og ofte dyrekøbte erfaringer. Derudover er netværk også med til at skabe et rigere og mere udbytterigt arbejdsliv.

Det nye erhvervsnetværk samler tre af Kongens Lyngbys eksisterende store netværk, og giver en bred kontaktflade og derved nye muligheder for at bruge hinanden til at komme fremad og opad til gavn for de enkelte og for byen som helhed.

Flere møder er under planlægning for 2020. Hvert netværksmøde vil vare to timer og indeholde et inspirations- eller ekspertoplæg oplæg samt ’virksomhedsspeeddating’.