Godmorgen-netværket

Godmorgen-netværket er Lyngbys fælles erhvervsnetværk

Udvid dit netværk

Science City LyngbyLyngby Boldklub og Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn er gået sammen om et nyt erhvervsnetværk for alle deres medlemmer; Godmorgen-netværket.

Godmorgen-netværket bygger på grundtanken om, at din næste kunde eller samarbejdspartner aldrig er mere end et ”godmorgen” væk. Med samarbejdet mellem de tre eksisterende netværk bliver dette lettere.

”Vi har et stærkt ønske om at styrke erhvervsfællesskabet i Kgs. Lyngby, så vi sammen kan skabe vækst og udvikling i byen og for hinanden. Ved at bringe medlemmer fra de tre netværk sammen, får deltagerne mulighed for at udvide deres netværk, skabe nye relationer og samarbejder på tværs, såvel som at få ny viden og inspiration til udvikling og vækst”, fortæller initiativtagerne bag det nye netværk, formand i Handelsforeningen Michael Dupont, direktør i Vidensbyen Marianna Lubanski og Lyngby Boldklubs direktør Andreas Byder.

Onsdag den 26. februar kl. 7.00-9.00 mødes netværket for anden gang. Carl Ras Loungen, Lyngby Stadion, 2800 Kgs. Lyngby.
Netværket er kun for medlemmer og deltagelse er gratis. Tilmeld dig her.
Tilmeldingsfrist: den 20. februar

På netværksmødet den 26. februar vil du også få mulighed for at møde brandingspecialisten Robert Jensen fra Black, som holder et kort oplæg om “Verdensmålene i hverdagen”. Vi tager et meget praktisk og konkret kig på hvordan du kobler Verdensmålene til din forretning og bruger resultaterne som en del af din branding.

Få nye kunder og ny viden

Det har aldrig været så vigtigt at have et godt netværk, som det er i dag. Udover at skabe brugbare relationer kan netværk være med til at øge salg, få loyale og nye kunder, ny viden, sparring og en genvej til succes, fordi man bliver præsenteret for en masse uvurderlig og ofte dyrekøbte erfaringer. Derudover er netværk også med til at skabe et rigere og mere udbytterigt arbejdsliv.

Det nye erhvervsnetværk samler tre af Kongens Lyngbys eksisterende store netværk, og giver en bred kontaktflade og derved nye muligheder for at bruge hinanden til at komme fremad og opad til gavn for de enkelte og for byen som helhed.

Hvert netværksmøde vil vare to timer og indeholde et inspirations – eller ekspertoplæg oplæg samt ’virksomhedsspeeddating’.