Generalforsamling 2024

Kom til Generalforsamling i Science City Lyngby med eksklusiv rundvisning hos byens nye auktionshus

På vegne af Science City Lyngbys bestyrelsesformand Michael Knørr Skov og direktør Anéh Christina Hajdu, inviteres Science City Lyngbys medlemsvirksomheder- og organisationer til generalforsamling torsdag d. 16 maj kl. 17.00-19.00 hos Bruun Rasmussens Kunstauktioner, Nørgaardsvej 3.

Alle medlemmer af foreningen er velkomne til at deltage i generalforsamlingen med op til to repræsentanter. Tilmelding via info@vidensby.dk.

En verden af kunst, design og antikviteter
Efter den ordinære generalforsamling vil du få rig mulighed for at opleve Bruun Rasmussens nye hovedsæde på Nørgaardsvej i Lyngby, hvor auktioner, udstillinger og ekspertiseområder i dag er samlet under ét og samme tag. Her vil adm. direktør Jacob Dupont sammen med sit kunstfaglige team vise os rundt og fortælle om rammerne for landets største auktions- og kulturhus.

SCL i fremtiden
Som en del af generalforsamlingen vil du blive opdateret på vores igangværende projekter og kommende strategi, der skal definere foreningens videre vej frem. Vi opfordrer derfor alle til at indsende input og ideer der kan bidrage til en styrket profil. Lyngby er konstant i bevægelse, både som innovationsdistrikt og handelsby. Med det brede samarbejde på tværs af sektorer og fagligheder kan vi i fællesskab sikre udviklingen og gøre Lyngby til en stadigt mere attraktiv område at udforske, besøge og være en del af.

Foreløbig program:

  • Ordinær generalforsamling (dagsorden ifølge vedtægter §5 stk. 6)
  • Netværkspause
  • Talk & Rundvisning
  • Reception hvor vi byder på let forplejning

Mange hilsner
Anéh Christina Hajdu & Team