DTU Skylab Masterclass

Alfa Laval Innovation House: Fremtidens virksomheder vokser i partnerskab

‘Don’t go alone’ er mottoet hos industrivirksomheden Alfa Laval i Søborg, der har skabt et innovationshus i tomme lokaler. Hør, hvordan samarbejdet med starts-ups, lokalsamfund og vidensinstitutioner har sat gang i den bæredygtige innovation og find ud af, hvordan det kan inspirere din virksomhed.

I et partnerskab mellem DTU SkylabDI – Dansk IndustriAlfa LavalGladsaxe KommuneGladsaxe Erhvervsby og Science City Lyngby kan du komme med til masterclass hos Alfa Laval Innovation House.

Hvor: Online webinar
Hvornår: Tirsdag den 4. maj kl. 14.00-15.00.

Tilmelding

Tilmelding er gratis og kan gøres her. 

Program

14.00 Alfa Laval Innovation House: Hvordan fremtidens bæredygtige og digitale start ups giver innovationskraft til en global industrivirksomhed
Henrik Røssel, head of Innovation House, og Freja Ludvigsen, erhvervsudviklingschef i Gladsaxe Kommune byder velkommen fra DTU Skylabs studie og folder historien om Alfa Laval Innovation House i Søborg ud. De deler erfaringer med, hvordan en stor industrivirksomhed får innovationskraft af at invitere små, bæredygtige virksomheder indenfor og hvordan den lokale erhvervsservice kan hjælpe med at få det til at ske i partnerskab – don’t go alone.

14.15 Fra DTU Skylab til Alfa Laval
Copenhagen Atomics og KiteX fortæller om deres vækstrejse fra DTU Skylab til Alfa Laval i Søborg. Jakob Svagin, team manager for DTU Skylabs business team, som arbejder med startup support, company collaboration og fundraising, fortæller herefter om DTU Skylabs måde at arbejde med start-ups på og hans syn på værdien af samarbejder mellem små og store virksomheder.

14.30 Dansk Industri: Derfor vinder begge parter i corporate start up-partnerskaber
Anders Sparre, chefkonsulent for medlemsindsatser i Dansk Industri, deler perspektiver om at arbejde med innovation i partnerskaber mellem store virksomheder, start-ups og universiteter.

14.40 Når corporate-start-up-samarbejde giver energi til det lokale partnerskab
Karen Brosbøl Wulf, leder af Gladsaxe Erhvervsby, og Henrik Røssel i samtale om, hvad partnerskabet har givet til det lokale bæredygtighedssamarbejde.

14.50 Opsamling og dialog
Marianna Lubanski, adm. direktør i Science City Lyngby, deler erfaringer fra andre virksomheder, som er gået i partnerskab med startups og vidensinstitutioner.
Partnerkredsen samler op på erfaringerne og inspirerer andre virksomheder til at vokse i partnerskab.

15.00 Tak for i dag