Forskningens Døgn: Detail og teknologi i RetailTech Lab

I forbindelse med Forskningens Døgn 2021 inviterer RetailTech Lab på talks og rundvisning.

Besøg RetailTech Lab i Lyngby Storcenter – Danmarks nye og eneste – living lab for teknologi til detailhandlen.
Fokus for næste runde af startups i RetailTech Lab er på nye teknologier til omnichannel. Hvordan kan ny teknologi og nye digitale muligheder være med til at skabe unikke kundeoplevelser i den fysiske butik?

Lab director Kim Hein fortæller om tankerne bag lab’et og de tech-løsninger, som pt. afprøves i lab’et. Efterfølgende får deltagere mulighed for at se og prøve nogle af tech-løsningerne samt møde virksomhederne bag, som vil fortælle, hvad der ligger til grund for deres bidrag til detailhandlen.

Hvor: RetailTech Lab i Lyngby Storcenter
Hvornår: Tirsdag den 27. april 2021 kl. 16.00-18.00

Baggrund for arrangementet og RetailTech Lab
Arrangementet er en del af RetailTech Lab – et toårigt udviklingsprojekt etableret af Science City Lyngby og støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Dansk detailhandel halter bagud i digitaliseringen. Samtidig mangler iværksættere med en god idé til branchen en testplatform, der understøttes af forskere, uddannelses- og vidensinstitutioner.

RetailTech Lab er et nationalt testlab etableret i foråret 2020 i Lyngby Storcenter centralt i Lyngby. Det er et samarbejde med stærke lokale og nationale partnere, hvor målet er at øge anvendelsen af ny teknologi i branchen og samtidig hjælpe danske iværksættere på vej.

Iværksættere med en god idé til branchen fra intelligente alarmer til virtuelle prøverum eller nye betalings- og leveringsløsninger har nu et levende laboratorium at teste i. Visionen for RetailTech Lab i Lyngby er, at det skal være en national sandkasse og et udstillingsvindue, hvor borgere og besøgende inddrages i test i tæt samarbejde med forskere, studerende, detailhandel og iværksættere både lokalt og nationalt.

Tilmelding og praktisk info
Billetter til dette arrangement er gratis, men skal bestilles via Billetto. Få billet her.