Danmarks første astronaut Andreas Mogensen besøger Lyngby

Tag med på rumrejse

Få et medrivende indblik i rumfartens verden, når Danmarks første ESA astronaut besøger Lyngby. Alle interesserede er inviteret til en spændende aften med fokus på Andreas Mogensens rumfartseventyr, da han i september sidste år fløj op til den internationale rumstation ISS.

Nåede du ikke at få billet, kan du følge det dansksprogede arrangement kl. 20.15:

Livestream: Se foredrag med Andreas Mogensen live via Microsoft

Andreas Mogensen vil gennem ord og billeder fortælle om forberedelserne til sin mission, rejsen og arbejdet på rumstationen. Endvidere vil han fortælle om den Europæiske Rumorganisation ESA som organisation og de videnskabelige undersøgelser, han var med til at udføre. Vi skal også høre om kroppens påvirkning i den vægtløse tilstand og om panoramaudsigten over vores blå planet.

Arrangementet afholdes hos Microsoft i samarbejde med FOF København og Lyngby-Taarbæk Vidensby. Der vil være forfriskninger og mulighed for at nyde den prisnominerede arkitektur i Microsofts nye domicil.

Arrangementet er udsolgt.

Tilsvarende arrangement bliver afholdt på engelsk samme dag kl. 18.30 – 19.30 hos Microsoft. Grundet stor efterspørgsel er alle billetter desværre udsolgt, men du har mulighed for at følge arrangementet online. Læs mere om det engelske arrangement