Smart City Hub #1

Vær med til at udvikle nye løsninger i den smarte by

Den 26. februar har du mulighed for at deltage i endnu en Smart City Hub, hvor innovative Smart City-ideer bliver genereret og nye kontakter skabes på tværs af studerende, virksomheder, forskere og kommuner.

Temaet for dette års Smart City Hub #1 er ’Cybersecure User Behavior in Smart Living’, hvor Lyngby-Taarbæk Kommune og DTU Compute vil præsentere dagens udfordringer relateret til cybersecurity og brugervenlighed i den Smarte By.

Til Hub’en vil deltagerne bl.a. få indblik i konsekvenserne ved et hackerangreb af it-systemer, og arbejde med spørgsmål om hvordan vi udvikler Smart City-løsninger uden at gå på kompromis med vores online-privatliv, og hvordan vi kan forbedre niveauet af sikkerhed uden at miste brugervenligheden i it-systemer.

’Smart City Hub’ er en fysisk ramme, der skaber samarbejde, møder og løsninger på tværs af studerende, virksomheder, forskere og kommuner, som alle arbejder med byudvikling, data samt soft- og hardware på det tekniske og/eller forretningsmæssige niveau. I hver hub arbejdes der med et relevant Smart City-tema som eksempelvis forsyning, bygninger, planlægning og mobilitet, der vil blive præsenteret af en virksomhed eller organisation og faciliteret af hub’ens facilitator Finn Kollerup.

Deltag i Hub’en og vær med til at udvikle nye koncepter indenfor sikkerheden af it-systemerne i den Smarte By.

Læs mere i invitationen og tilmeld dig via nedenstående formular.