Viden & Vin besøger Frederiksdal Sinatur Hotel – ny dato!

OBS! Ny dato for Viden og Vin. Find det nye arrangement her.

Viden & Vin er tilbage live og denne gang skal vi på besøg hos Frederiksdal Sinatur Hotel og Konference.

Sinatur Hotel & Konference, bestående af seks danske hotel- og konferencesteder i naturskønne omgivelser, har med en ambitiøs bæredygtighedsindsats sat sig for at blive Danmarks første CO2-positive hotelkæde. Et af de hoteller er Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, som den 29. oktober byder borgere indenfor til Viden & Vin.Hotellet har omstillet store dele af den daglige drift i ambitionen om at nå målet som et CO2-positivt hotel i 2030. I dag køber Frederiksdal Hotel næsten udelukkende ind hos danske landmænd. Gæsterne får friske råvarer og samtidig sparer hotellet på CO2-udledning fra transporten. Derfor skal man som gæst heller ikke forvente, at der bliver fløjet eksotiske frugter ind fra den anden side af jordkloden. Til gengæld betyder det, at færre tunge lastbiler skal sno sig gennem bøgeskoven ad Frederiksdalvej og ned til hotellet.Til Viden & Vin kan du møde hoteldirektør Claus Nielsen, som vil fortælle om hotellets arbejde med FN’s verdensmål. Efterfølgende vil der være mulighed for at få et glas vin og en snack.Hvor: Hotel Frederiksdal. Frederiksdalsvej 360, 2800 Kgs. Lyngby
Hvornår: Torsdag den 29. oktober kl. 17-19Billetter: Entrépris: 50 kr. incl. et glas vin, selvfølgelig. Der er begrænsede pladser til arrangementet og tilmelding nødvendig.
OBS! Husk mundbind ved ankomst til Frederiksdal Hotel.

Vi forbeholder os ret til at aflyse Viden & Vin i tilfælde af ændringer i Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Ved aflysning refunderes din billet, men vi dækker ikke eventuelle omkostninger ved aflysning af transport, o.lign.