DTU High Tech Summit 2018

Bliv udstiller på High Tech Summit og opnå 25% rabat som medlem af Vidensbyen

Baggrund

DTU udgør Danmarks største teknologiske platform og er samtidig et universitet med en solid, daglig kontaktflade til dansk erhvervsliv. Det giver stor tyngde til DTU High Tech Summit 2018, der for andet år i træk, byder på konference og udstilling med fokus på Industri 4.0 og Digital Transformering, herunder Artificial Intelligence, robotteknik og meget mere. Vidensbyen er igen partner, når DTU inviterer inden for til Danmarks største High Tech Summit d. 10.-11. oktober 2018.

Tilmeld dig konferencen og få gratis adgang til udstillingsmesse, foredrag og TechTalks

 

Formål

Lyngby-Taarbæk Vidensby har en central målsætning om at fastholde DTUs position som et af Europas førende tekniske universiteter bl.a. gennem tætte erhvervssamarbejder og brobygning på tværs af sektorer. Derfor indgår Vidensbyen for andet år i træk i partnerskabet med DTU om afholdelse af High Tech Summit.

High Tech Summit er en messe målrettet alle, der beskæftiger sig med digitaliseringen af dansk industri – ‘Industri 4.0’. På High Tech Summit er der bl.a. mulighed for at:

  • Få indblik i igangværende internationalt førende forsknings- og udviklingsprojekter bl.a. inden for Internet of Things, Biotechnology, Food & Healtcare og personalized medicine
  • Få adgang til et af Danmarks største højteknologiske entreprenørskabsmiljøer
  • Høre mere om start-ups, investeringspotentialer og funding-muligheder, DTU Skylab og Scion DTU
  • Opleve en lang række debatter, Tech Talks, prisuddelinger, konkurrencer og Hackathons
  • Netværke og møde kunder og partnere på kryds og tværs af brancher og sektorer
  • Match-making med forskere, studerende og nye samarbejdspartnere

Vidensbyens medlemmer som udstillere:
Ønsker man som virksomhed at booke en ekslusiv stand på messen, vil der være medlemsfordele til virksomheder, der er en del af Vidensbyen. Booker man en stand som medlem af Vidensbyen og før d. 1. april 2018, får man 25% rabat på dette års pakkeløsninger (metal, bronze, sølv eller guld). Ved booking, venligst oplys dit medlemsskab af Vidensbyen.

Læs mere om standbooking her.

Læs mere om DTU High Tech Summit på DTUs hjemmeside her.

Det er gratis for alle at besøge High Tech Summit 2018, men tilmelding er påkrævet.