Medlemsstafet: Peter Trostmann

Stafetten løber videre blandt medlemmerne

Peter Trostmann, Markedsdirektør hos Sjællandske Medier har overtaget stafetten fra Benjamin Salvad, skoleleder på Lyngby Private Skole.

Peter svarer på spørgsmålet:
Hvordan hjælper vi bedst hinanden med at vise verden alle de supersjove og udviklende projekter, som Vidensbyen og vores samarbejder skaber, så vi sammen kan skabe endnu mere lyst til og viden om vores tråde på tværs af hele foreningen?”

 

Hvad optager dig lige nu?

At sikre grundlaget for en fortsat formidling af redigerede lokale nyheder og på at udvikle vores mange kommercielle platforme. Situationen i Danmark gør det udfordrende.

Hvor får du inspiration fra?

Mest fra vores mange dygtige ledere og medarbejdere, men også fra samværet i de mange netværk
jeg er en del af, hvor det er utroligt givende at lære af- og mødes med mange engagerede og entusiastiske mennesker.

Hvilket mål for Science City Lyngbys udvikling ligger dig mest på sinde?

Få Science City Lyngby til at være top-of-mind blandt de lokale borgere. Der er stadig mange som ikke kender Science City Lyngby og ikke kender til det fine netværk og de fantastiske virksomheder som sætter dagsordenen.
Science City Lyngby skal være en medvirkende katalysator til borgernes bekræftelse i at bo i et fantastisk område.

Spørgsmål fra Benjamin Salvad, Lyngby Private Skole:

“Hvordan hjælper vi bedst hinanden med at vise verden alle de supersjove og udviklende projekter, som Vidensbyen og vores samarbejder skaber, så vi sammen kan skabe endnu mere lyst til og viden om vores tråde på tværs af hele foreningen?”
Gennem en effektiv kommunikations strategi. Også her er det vigtigt at lokale borgere og de mange under uddannelse konstant får kendskab virksomhederne og deres projekter som er med til at sætte Lyngby på verdenskortet. Lokalt skal man være stolt af at bo eller studere i Lyngby.

Science City magasinet ”Kgs. Lyngby FUTURE” er en oplagt formidler.

Hvilket sted i Vidensbyen ville du anbefale til andre?

Umiddelbart ville bymidten være mit bud – her lever vi desværre med det belastende Letbane byggeri – så en tur på Lyngby Stadion for at opleve en hjemmekamp med hygge, passion krydret lokal opbakning og begejstring.

Hvem vil du gerne sende stafetten videre til?

Jesper Schou, Danske Bank

Hvad vil du gerne spørge Jesper om?

“Hvorledes kan Danske Bank og Danske Bank i Lyngby Fond være med til at implementere CSR-initiativer og præge Lyngby (uddannelse, miljø, socialt og kulturelt)?”

Find flere besvarelser på medlemsstafetten her.