Medlemsstafet: Andreas Byder

Stafetten løber videre blandt medlemmerne

Andreas Byder Schou fra Lyngby Boldklub har overtaget stafetten fra Jesper Schou, filialdirektør i Danske Bank.

Andreas svarer på spørgsmålet:
Stort tillykke med endnu en sæson i Superligaen! Hvilke initiativer vil styrke Lyngby Boldklubs grønne profil, og hvordan vil LBK – i en skærmtid – skærpe børns interesse for fodbold generelt, og fortsat være et centralt omdrejningspunkt for både bredden og det elitære?

Hvad optager dig lige nu?

Det optager mig at kunne fortsætte udviklingen af Lyngby Boldklub, så vi forsat kan være en spiller på højeste niveau både sportsligt og som samlingspunkt for hele byen. Med spinkel økonomi kræver det kreativitet, arbejdsomhed og opbakning fra både lokalsamfund og lokale virksomheder.

Hvor får du inspiration fra?

Mine kollegaer, venner og dem jeg møder på min vej – jeg elsker mennesker – jeg bruger faktisk mere tid på ikke at få inspiration. Jeg er drevet af udvikling og min hjerne kører på højtryk med ideer og udviklingsmuligheder.

Hvilket mål for Science City Lyngbys udvikling ligger dig mest på sinde?

Partnerskaber – Vi vil som klub gerne være centrum for den formelle og uformelle vidensdeling i byen. Vi mener, at vi sammen med Science City kan skabe nogle synergier på tværs af forskellige virksomheder og brancher.

Spørgsmål fra Jesper Schou, filialdirektør i Danske Bank:

“Stort tillykke med endnu en sæson i Superligaen! Hvilke initiativer vil styrke Lyngby Boldklubs grønne profil, og hvordan vil LBK – i en skærmtid – skærpe børns interesse for fodbold generelt, og fortsat være et centralt omdrejningspunkt for både bredden og det elitære?”
Vi er jo i en proces omkring nyt stadion – og det er mega vigtigt, at vores nye stadion får en grøn profil – derudover har vi som den første klub i Danmark indført genbrugskopper. Det er et lille skridt i den rigtige retning. Der er ikke noget ville hellere ville end kunne imødekomme alle dem, der gerne vil spille fodbold i kommunen, men vi har pladsmangel og udfordrede faciliteter, der gør, at vi har ventelister på næsten alle samtlige hold.        

Hvilket sted i Vidensbyen ville du anbefale til andre?

Der er mange fantastiske steder, men jeg vil selvfølgelig anbefale en søndag eftermiddag i Fanzonen på Lyngby Stadion. Kom og få en af de berømte Lyngby-pølser og en kold øl – det bliver ikke meget bedre.

Hvem vil du gerne sende stafetten videre til?

Jakob Dupont, Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Hvad vil du spørge Jakob Dupont om?

“Tillykke med at komme til verdens bedste by! Hvordan har Bruun Rasmussen Kunstauktioner  tænkt sig at involvere sig lokalt og bidrage til et levende Lyngby?”

Find flere besvarelser på medlemsstafetten her.