Viden & Vin på DTU Space

Viden & Vin på DTU Space

Rumteknologi er ikke kun for astronauter. Rumteknologien giver os i dag ny viden om kloden og om rummet, om materialer, fødevarer, vandressourcer og meget andet. Den viden udmøntes i dag i nye produkter og løsninger, der finder vej til vores dagligdag uden at vi tænker over det.

Kom og få et unikt indblik i det spændende arbejde, der finder sted lige midt i vores lokale økosystem og ude i rummet!

Rummet er i disse år igen  kommet på alles læber. Mange har med spænding fulgt opsendelsen af Danmarks eneste astronaut, Andreas Mogensen og lige så mange følger hans hverdag på den internationale rumstation. Der er også mange der følger Perseverances færden på Mars, se fx videoer fra NASA her. DTU Space er dybt involveret i samtlige missioner og har en tæt relation både til NASA og ikke mindst Andreas Mogensen, der i sommers blev udnævnt til adjungeret professor på DTU.

Denne spændende verden får vi lov til at besøge den 30. november kl. 17.00 – 19.00.

Viden & Vin på DTU Space vil foregå i Auditorium 21 i bygning 341 på Ørsteds Plads. Kom i god tid.

Progam:

  • Velkommen til DTU Space
  • Sidste nyt fra is-fronten: Afsmeltningen i Arktis
  • Sidste nyt fra Mars: Er der liv på Mars?
  • Vuggestue for spirende rum-virksomheder: ESA BIC
  • Sidste nyt fra ISS: Andreas ombord på ISS
  • Vin & netværk

Billetter skal købes via Billetto:
Tryk på køb billet, tryk herefter på dato og tidspunkt, hvorefter du kan vælge det antal billetter, du ønsker at købe.

 

Om Viden & Vin

Viden & Vin udspringer af Science City Lyngbys netværk for kommunikation. Idéen bag er at invitere borgere indenfor hos vores mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned ca. 7 gange om året, blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder, mens man nyder et glas vin.