Generalforsamling 2021

Vidensbyens medlemmer inviteres i år til online generalforsamling med innovationsekspert, Massimo Portincaso, torsdag den 15. april 2021, kl. 17.00-19.00.

Hvor: Online via Zoom. Link sendes til tilmeldte dagen før eventet (eventet foregår gennem en sikker adgang fra Cphbusiness servere).
Hvornår: Torsdag den 15. april kl. 17.00-19.00

Keynote: Massimo Portincaso – “Deep Tech – den fjerde innovationsbølge”
Vi er stolte af at præsentere årets keynote speaker Massimo Portincaso. Massimo er formand for Hello Tomorrow – en organisation dedikeret til deep tech og dennes evner til at løse nogle af de sværeste globale udfordringer som klima og sundhed. Globale udfordringer, som ingen kan løse alene, men som skal løses i partnerskaber og tværgående samarbejder som fx Vidensbyen. Som forhenværende administrerende direktør og partner hos Boston Consulting Group (BDG) har Massimo blandt andet stået i spidsen for BDGs ’Deep Tech Mission’, hvis fokus var på deep techs tilgang til innovation, nye teknologier og nye regler for deltagelse for alle aktører på innovationsområdet.

Massimo Portincaso er en populær forfatter og oplægsholder, og hans arbejde er publiceret i blandt andet Fast Company, Bloomberg og Consulting Magazine.
Find seneste rapporter her.

Vi glæder os til at blive klogere på mulighederne for vores partnerskab i den fjerde globale innovationsbølge til generalforsamlingen den 15. april.

Del med dine kolleger
Alle medarbejdere i Vidensbyen er velkomne til at deltage – og du har mulighed for at logge på til Massimo Portincasos oplæg i netværkspausen, hvis du ikke har mulighed for at deltage i hele generalforsamlingen.

Vi glæder os til at se dig.

Mange hilsner
Marianna Lubanski, adm. direktør i Science City Lyngby

 

Program:

17.00-18.00: Ordinær generalforsamling (dagsorden ifølge vedtægter §5 stk. 6)
18.00-18.15 Netværkspause
18.15-19.00 Keynote: Massimo Portincaso, Hello Tomorrow
19.00-19.15 Q&A