AI i Sundhed, Data & Klima

Mandag den 29. januar 2024 inviterer Science City Lyngby til Erhvervskonference sammen med vores værter Johannes Fog A/S og Cphbusiness.
Samtlige virksomheder i kommunen er inviteret, alle vores medlemmer og jeres kunder og partnere samt eksterne samarbejdspartnere fra hele landet er velkomne til endnu et brag af en Erhvervskonference.

Viden, inspiration og netværk
I Lyngby udvikles mange af fremtidens teknologier og den viden ønsker vi at dele, så alle kan få gavn af den.

Erhvervskonferencen afspejler Lyngbys position i mange af de toneangivende forsknings- og udviklingstræk, der præger samfundet i disse år – både nationalt og internationalt.
Sammen med industriledere, forskere og startups sætter vi – på 3 sessioner – fokus på nogle af de centrale temaer, der fylder i den daglige debat og den enkelte arbejdsplads:

Kunstig intelligens i sundhed og mangel på arbejdskraft, cyberangreb og datasikkerhed koblet med dataanvendelse, og hele det ekstraordinære fokus på rumteknologiens anvendelse i forhold til kloden og klimaforandringer.

Under temasporene Pas på mennesker, Pas på data, Pas på kloden – vil dagens talere fra blandt andre Microsoft, KMD, KL, KU, DTU Space, Rumkontoret og startup Danmark således dele deres konkrete erfaringer og cases og ikke mindst udfordre hinanden på hvordan man bør arbejde med AI i fremtiden.

Tilmelding via nedenstående blanket.

Praktisk info
Det officielle program begynder kl. 16.00 – kom i god tid af hensyn til eventuel parkering.
Efter de tre sessioner, afholdes en reception med let forplejning, hvor du vil få tid og rum til at netværke i Fogs nye rammer midt i Lyngbys Innovationsdistrikt.
Konferencen slutter kl. 19.30.

Adresse: Firskovvej 18-20, 2800 Kgs. Lyngby
Parkeringsforhold: Parkering i P-huset ved Johannes Fog (fra niveau 2, kan du via bro tilgå Fog-bygning og indgang til konferencen.
Ydermere findes der parkering langs Firskovvej.
P-hus/ – kælder ved Magasin kan også benyttes, (5 minutters gang til konferencen må påregnes).

Oplev multihus – Lyngbys nye fyrtårn
Vi afholder Erhvervskonferencen i Lyngbys nyeste fyrtårn inden for innovativt byggeri og byudvikling: Fogs nye vartegn på Firsskovvej. Bygningen huser udover Fogs egen butik, kontor og lager et ny campus for Cphbusiness’s 1500 studerende, samt over 50 ungdomsboliger på toppen. Fog og Cphbusiness deler kantine, værksteder og inkubationsmiljø. På toppen af bygningen er der indrettet boldbaner på parkeringspladserne, der frit kan benyttes efter almindelig arbejdstid. Hele bygningen emmer af vores vision for Lyngbys innovationsdistrikt: at nye bygninger i byen skal deles og anvendes af flere, da dette understøtter innovation; og at nye bygninger skal have flere funktioner samtidig, så kvadratmetrene anvendes bedst muligt og mest klogt. At bygningen tilmed tilbyder unge en bolig helt centralt i Lyngby er godt for bylivet og byens handelsliv. Læs mere her.