CPH International Citizens Days 22-23. September

Den 22-23. september inviterer International House Copenhagen til Danmarks største arrangement målrettet internationale borgere.

International Citizen Days (ICD) handler om den gode velkomst og sætter fokus på tre essentielle temaer for nye internationale borgere: job og karriere, bolig samt kultur- og fritidsliv. Målet er at gøre det nemt for nye medborgere og deres familier at bosætte sig i regionen, herunder at skabe en langsigtet karriere og blive en aktiv del af kultur- og fritidslivet.

ICD 2023 afholdes over to dage – denne gang i et endnu stærkere format i Øksnehallen. Dagene byder b.la. på messeområde med plads til ca. 60 stande, 3 scener med et spændende oplæg, workshops, debatter og aktiviteter samt mulighed for at netværke.

Vi deltager med repræsentanter fra Lyngby-Taarbæk Kommune og det internationale miljø  på dagen.

Fredag byder på en professionel ramme, hvor borgmestrene Mia Nyegaard (Kultur- og Fritidsforvaltningen) og Jens-Kristian Lütken (Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen) vil byde deltagerne velkommen efterfulgt af et stærkt job- og karriereorienteret program. Der vil være et stort messeområde, spændende oplæg, aktiviteter (fx matchmaking og Living Library) samt rig mulighed for at netværke. Målgruppen er internationale voksne, der vil skabe en karriere i Danmark (ansatte, jobsøgende, medfølgende partnere og studerende).

Lørdag byder på en festlig og uformel ramme, hvor programmet rummer alle tre temaer for ICD: Kultur & Fritid, Bank & Bolig, Job & Karriere. Der vil være et stort messeområde, spændende oplæg, underholdning, et hav af aktiviteter (fx prøvetilbud fra foreningslivet, kreative workshops for børn, Living Library) samt rig mulighed for at netværke i hyggelige omgivelser. Udenfor vil der være et madområde med lækre foodtrucks og plads til afslapning og leg i efterårssolen. Målgruppen er internationale borgere (voksne såvel som børn), som er nysgerrige på dansk kultur, livsstil og ikke mindst konkrete tilbud, som kan hjælpe dem med at falde til i Danmark og kick-starte et godt liv for hele familien.

Mere info: International Citizen Days (icdays.dk)