Test med Haastrup Copenhagen

Kom og mød fashion start-up HAASTRUP COPENHAGEN

Fremtiden er skræddersyet – og digital.

Vidste du at 40 millioner tons tekstiler årligt bliver destrueret? Er du også træt af, at det tøj, som er tilgængeligt på hylderne, ikke rigtigt passer? Vil du være med til at forme, hvordan vi i fremtiden kan producere tøj, der passer bedre og holder længere?

Kom forbi RetailTech Lab’et og prøv HAASTRUP COPENHAGENS første demo-kollektion og få en snak med founder Camilla Haastrup. Vi skal teste konceptet, brandet og kollektionen – og vi vil gerne høre din mening!

Hvornår: Torsdag den 7. oktober kl. 16.00 – 18.00
Hvor: RetailTech Lab

Arrangementet er for RetailTech Labs borgerpanel. Hvis du vil være en del af borgerpanelet kontakt Lab Director Kim Hein på kh@vidensby.dk

Hvem er HAASTRUP COPENHAGEN?

HAASTRUP COPENHAGEN tilbyder skræddersyet tøj, der klæder kvinder på til at være den bedste version af sig selv. Ved hjælp af en mønster-algoritme og digitale mønstre tilbyder de skræddersyet tøj til en brøkdel af, hvad det koster ved den nuværende manuelle proces.

HAASTRUP COPENHAGEN er blevet til, efter at jeg igennem min karriere som ingeniør og management konsulent har tumlet med spørgsmålene herunder og sat mig for at sætte pasform på formel.

  • Hvad er den kvindelige pendant til et skræddersyet jakkesæt?
  • Hvad tager man på når man gerne vil føle sig som ‘sig selv’ og så ikke tænke mere over sin fremtoning men over hvad man siger og gør?
  • Hvorfor kan jeg aldrig finde min størrelse? Og hvorfor er str. 40 for stor i ét mærke og for lille i et andet?
  • Hvad nu hvis tøj til kvinder var udviklet til kvinders kroppe og et liv i bevægelse?
  • Hvordan ville tøjudvikling og -produktion se ud, hvis vi gjorde brug af alle de digitale/tekniske muligheder vi har i dag?