Sommerhilsen

Kære medlemmer

Sommeren står for døren. Og vi håber, at I kan få pustet lidt ud efter nogle aktive måneder efter genåbningen og – ikke mindst – få samlet ny energi til et efterår fyldt med nye aktiviteter.

Nedenfor kan du læse om alle de spændende aktiviteter inden for Science & Tech, som du kan vælge at deltage i over sommeren. Og hvis du er i nærheden af RetailTech Lab har vi altid kaffe på kanden.

Tak for et aktivt forår – vi ser frem til et spændende efterår. 
God sommerpause.

Mange hilsner
Marianna & team – Mikkel, Kim, Pil & Maria

Sommerferieaktiviteter

Sommerscience hos Danmarks Tekniske Universitet
Fra den 28. juni til den 28. juli.

Byg en raket, bliv klogere på fusionsenergi, lær om programmering eller fremtidens brintbiler! Børn og unge mellem 6-17 år kan nu udforske naturvidenskaben til ‘DTU SommerScience’ – og de er velkomne til at tage forældre og bedsteforældre med til en fælles oplevelse for hele familien. Der er et begrænset antal pladser med tilmelding efter først-til-mølle-princippet, så det er en god idé at booke plads allerede nu.

Kunstværker på LIFE
Hvis du går tur i området mellem Dyrehaven og Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby, vil du fremover møde – og endda kunne spejle dig i – solen, månen og jorden. Du vil også kunne gå på opdagelse i en galakse. I det naturskønne område omkring LIFE Campus er der netop nu ved at blive opført to naturvidenskabelige kunstværker af den verdensberømte kunstner Jeppe Hein. Læs mere her.

RetailTech Lab
Kom fordi RetailTech Lab i Lyngby Storcenter og oplev alle de nye start-ups og deres teknologier. Over sommeren kan du opleve robotter, et magisk spejl eller få 3D printet en sål specielt til din fod. Vi er altid klar på en sludder og en kop kaffe. RetailTech Lab har ferielukket i uge 28 og 29! Læs mere om RetailTech lab her.

DTU Universitetspark
Vidste du at du kan besøge universitetsparken og få viden om dens imponerende arkitektur og brug af kunst – helt gratis? I forbindelse med fejringen af 200-året for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen kan du nu også besøge campus med historien om H.C. Ørsted, som også grundlagde DTU, i ørerne. Læs hvordan du downloader den gratis app – DTU plus her og tag på guidet tur på DTU, når det passer dig.

Danmarks Tekniske Museum
Kom og oplev et oplevelsesunivers for nysgerrige børn og voksne. På Danmarks Tekniske Museum kan du opleve den teknologi, som har ændret vores liv gennem de seneste 150 år. Her kan du komme helt tæt på Hammelvognen, den ældste bil i verden som stadig kan køre, opleve Soyuz rumkapslen, der bragte den danske astronaut Andreas Mogensen ud i rummet, eller være med til at løse store og små opgaver i museets MAKERSPACE. Læs mere her.