Science Girls klubmøde om Fremtidens Mad

 

Verdens befolkningen stiger og kød udleder for meget CO2, alt imens flere mennesker overvejer at blive vegetarer. Men kan man brødføde den voksende befolkning på andre innovative måder som eksempelvis gennem insekter?

Hvis det lyder som noget du har lyst til at få svar på, så er der jo ikke andet at gøre end at få det opklaret ved det næste klubmøde, som finder sted d. 19/8 kl. 16 i klublokalet, Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kgs. Lyngby.

Hvad du kan se frem til:

  • Besøg af forskere fra DTU Foods som arbejder med insekter som fødevarer.
  • Få indsigt i, hvordan insekter kan bruges som alternative energikilder og protein i fremtidens fødevarer.
  • Finde ud af, hvorfor det er godt at spiser insekter, og om det er godt for kroppen som protein-indtag.
  • Dykke dybere ned i de udfordringer, som man støder på, når man producerer insekter til mad. Skal de så eventuelt betragtes på samme måde, som når man opdrætter køer, kyllinger og grise?
  • Sandwich og hygge som altid.

Lyder det spændende? Så tilmeld dig her!