Lyngby-Taarbæk hædres af DI for sin indsats på uddannelsesområdet

Lyngby-Taarbæk Kommune modtager anerkendelse for sin indsats på uddannelsesområdet. Kommunen er blevet kåret som vinder i kategorien “Uddannelse” i Dansk Industris årlige analyse “Lokal Erhvervsvenlighed 2024”.

Lyngby-Taarbæk har markeret sig som en førende kommune inden for uddannelse siden 2018, og denne pris bekræfter kommunens stærke position. Undtagelsen var i 2021, men siden da har kommunen igen ligget i toppen. En væsentlig årsag til denne succes, er en klar strategi, forbedrede resultater ved folkeskolens afgangsprøver, dygtige lærer og et stærkt samarbejde på tværs af økosystemet.

En central faktor bag kommunens præstation er samarbejdet i Science City Lyngby, som har skabt et miljø, hvor uddannelse, forskning og erhvervsliv arbejder tæt sammen. Særligt initiativet omkring “Science Girls” fremhæves af DI, hvor foreningen fokuserer på at øge unge pigers interesse for STEM-fag og deres betydning for samfundet og den grønne omstilling.

Signe Tychsen Philip, vicedirektør i DI udtaler:

Lyngby-Taarbæk Kommune har igen bevist, at de er førende inden for uddannelse. Deres engagement i at styrke folkeskolen lægger grundlaget for fremtidens arbejdsmarked.

Peter Lanng Nielsen, bestyrelsesleder i DI Hovedstaden, fremhæver desuden det succesfulde samarbejde mellem kommunen, uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv:

Science City Lyngby er et eksempel på, hvordan innovation og vidensdeling kan blomstre i et dynamisk samarbejdsmiljø.

Prisen er en stor anerkendelse af kommunens dedikation til uddannelse og videndeling på tværs. Prisen blev overrakt til borgmester Sofia Osmani i forbindelse med foreningens årlige direktørfrokost hos Classic Car House.