Velkommen i Vidensbysekretariatet!

Velkommen til Tanja & Christoffer

Vi byder to nye kolleger velkommen den 11. april.

Tanja er projektleder på alle projekter rettet mod unge, herunder Science Festival, Science Girls og Startup Bootcamp. Tanja kommer senest fra næsten 8 år i Gladfonden hvor hun har arbejdet med projektledelse, kommunikation og events rettet mod en ung målgruppe i samme alder som den vi fokuserer på med de tre projekter, som Tanja skal være lead på fremadrettet Tanja er uddannet i anvendt kulturanalyse fra KU og Lunds Universitet. Før Gladfonden arbejdede hun med undervisning og udvikling af radioprogrammer og projektledelse primært omkring sociale projekter.

Christoffer er deltidsansat som community manager i Sustainability Lab. Her vil han være go to person for alle brugere og igangsætter af events. Christoffer har selv iværksætter baggrund. Christoffer har en formel uddannelse i Interkulturel Markedskommunikation fra CBS. Han er en passioneret iværksætter med mange års hands-on erfaring indenfor projektledelse, event management
og online marketing, der brænder for at skabe inkluderende fællesskaber, hvor iværksættere kan mødes, inspirere og samskabe.

Tag endelig fat i Tanja og Christoffer – de er allerede i fuld sving!