Vidensbyen på MIPIM messe også i 2015

I marts 2015 deltager en delegation fra Vidensbyen på MIPIM messen i Frankrig. MIPIM er Europas største ejendoms- og byudviklingsmesse, og Vidensbyens delegation vil præsentere en række udviklingsområder og -projekter, der alle bunder i den fælles vision om at skabe en af Europas førende videns- og universitetsbyer i Lyngby.

Ifølge Adm. direktør Caroline Arends er der spændende udviklingsmuligheder i Vidensbyen:

”Et af de store fremtidsprojekter er det unikke universitetstracé med et 190.000 kvadratmeter stort byudviklingsområde langs DTU og den kommende letbane. Det kan blive et område i stil med ‘Silicon Valley’, hvor man har mange vidensvirksomheder ved siden af et universitet. Der ligger et stort potentiale for at tiltrække innovations-orienterede vidensvirksomheder, der gerne vil være tæt på et højt rangeret universitet og samarbejde med DTUs forskere og studerende.”

Vidensbyen deltager på MIPIM med repræsentanter fra bestyrelsen og fra medlemsvirksomheder og organisationer bl.a. COWI, Danica Ejendomme, DTU, Home, Henning Larsen Arkitekter og Lyngby-Taarbæk kommune. Den usædvanlige sammensætning af mange forskellige aktører er et udtryk for den helt nye og unikke måde der arbejdes på i Lyngby, som skal sikre udvikling, vækst og beskæftigelse.