Vidensbyen modtager støtte til Vidensby Innovation Camp

Tømmerhandler Johannes Fogs Fond og Aase og Ejnar Danielsens Fonden har hver ydet et generøst bidrag på 25.000 kr. til Vidensby Innovation Camp. Hermed har projektet modtaget den forventede finansiering på 50.000 kr. for 2014, og Lyngby-Taarbæks elever og studerende kan glæde sig til en spændende camp med tværfaglig ideudvikling og nytænkning.

Et samarbejde på tværs af flere niveauer

Vidensby Innovation Camp henvender sig til Lyngby-Taarbæks mange elever i 9. klasse og ungdomsuddannelserne og afholdes hvert år i november i forbindelse med Danmarks Vækst- og Iværksætteruge og den international Global Entrepreneurship Week. Formålet med projektet er, at elever og studerende i fælleskab udvikler kreative og rammesprængende løsninger på en reel udfordring.

Udfordringen stilles af et eller flere medlemmer af Vidensby-partnerskabet, som ved campens afslutning modtager løsningsforslag, der helt eller delvist kan implementeres i praksis. I løbet af campens afvikling har de deltagende elever mulighed for at sparre med lokale ressourcer i form af tidligere og nuværende studerende fra DTU og Cphbusiness.

Denne krydsbefrugtning er med til at forankre innovation og iværksætteri som en del af uddannelsessystemet og understøtter de glidende overgange mellem uddannelsesniveauerne.