Viden & Vin sluttede af med et brag af et arrangement

Novo Nordisk Fondens nye LIFE Campus var vært for årets sidste Viden & Vin-arrangement.


Science City Lyngbys foredragsrække Viden & Vin 2021 sluttede af med et brag den sidste torsdag i november.

LIFE Campus havde helt ekstraordinært åbnet dørene for 60 interesserede borgere, der i tre hold blev vist rundt i det spritnye naturvidenskabelige læringscenter for folkeskoleelever med state-of-the-art laboratorier, læringsfaciliteter og toptjekkede undervisere!

Tak til alle fra LIFE for et forrygende arrangement!

Niels Uhrbrand og Vinuhrteket stod for vinen og gjorde os alle klogere på sammenhængen mellem vin og naturvidenskab med et basiskursus i vinkemi, taniner og TCA (smagen af prop).

Vi vender tilbage i 2022 med en ny omgang Viden & Vin. Hold øje med arrangementer er på siden, hvor du også kan tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Om Viden & Vin

Viden & Vin udspringer af Science City Lyngbys netværk for kommunikation. Idéen bag er at invitere borgere indenfor hos vores mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder, mens man nyder et glas vin.