Viden & Vin på Basecamp

I forbindelse med Forskningens Døgn inviterede Vidensbyen på Viden & Vin på BaseCamp i Sorgenfri.

Til dette Viden & Vin-arrangement kunne interesserede borgere komme med ind bag murene på Sorgenfris nye vartegn: BaseCamp.

45 borgere havde trodset regnen og var mødt op til en spændende eftermiddag på Basecamp i Sorgenfri. Her gik turen hen over taget med med udsigt til Sorgenfri og Lyngby Sø.

Deltagerne blev blandt andet klogere på tankerne bag det markante byggeri, på valget af materialer og de bæredygtige tanker, der er gjort. Derudover kunne man høre om BaseCamp-konceptet, som forener forskellige boligformer, beboere og har et stort fokus på både miljømæssig og social bæredygtighed.

Om Basecamp
BaseCamp åbnede i slutningen af 2020 dørene til det enorme byggeri med 639 studieboliger, 69 firmaboliger, 48 boliger til 50+ segmentet og 30 mindre udlejningsboliger. Derudover huser BaseCamp et fælleshus med bl.a. fitnesscenter, biograf, vaskeri og festsal, som danner ramme om nye fællesskaber for de studerende. På toppen er der ikke mindre end 8.100 m² med grønt tag og terrasser med offentlig adgang – og en løbebane.

Lars Gitz Arkitekter står bag tegningerne til det markante byggeri. Bag projektet står BaseCamp Student Real Estate, der allerede driver BaseCamps i København, Tyskland og Polen.

Se stemningsvideo fra Forskningens Døgn 2021:

Om Viden & Vin
Viden & Vin udspringer af Vidensbyens netværk for kommunikation. Idéen bag er at invitere borgere inden for hos Vidensbyens mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder.

Vil du gerne opdateres på Viden & Vin og andre aktiviteter fra Videnbyen? Så tilmeld dig Vidensbyens nyhedsbrev her på siden.