Viden & Vin gik online

Torsdag den 14. maj fandt det 11. Viden & Vin-arrangement sted – denne gang online og med Vidensbyen selv som vært.

Covid-19 forhindrede Vidensbyen i at afholde flere planlagte Viden & Vin-arrangementer i marts og maj. For ikke at snyde borgere og andre interesserede for et kig bag murene i Vidensbyen, inviterede vi til en online version af den populære foredragsrække.

Til Viden & Vin – om Vidensbyen kunne man blive klogere på hvem Vidensbyen er, hvad vi arbejder med og hvorfor er man medlem.

Adm. direktør, Marianna Lubanski, tog deltagere, som bestod af både folk fra medlemsvirksomheder og lokale borgere med igennem en times fortælling om Vidensbyens netværk, partnerskaber og projekter.

Havde du ikke mulighed for at deltage, så fortvivl ikke. Du kan se hele arrangementet lige her:

Om Viden & Vin
Viden & Vin udspringer af Vidensbyens netværk for kommunikation. Ideen bag er at invitere borgere inden for hos Vidensbyens mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder.

Vil du gerne opdateres på Viden & Vin og andre aktiviteter fra Videnbyen? Så tilmeld dig Vidensbyens nyhedsbrev her på siden.