Stor tegnekonkurrence for Lyngby-Taarbæks børn

Vidensbyens medlemmer mødte talstærkt op til medlemsmøde om den levende handelsby. Mødet blev holdt hos Visma Consulting, der er medlem af Vidensbyen, og bød på både oplæg, debat og konkrete ideer til at udvikle byens rum til mere byliv.

Lyngby-Taarbæks børn har nu mulighed for at pryde byggepladsen på Kanalvej med flotte tegninger.

I forbindelse med det store Kanalvejsbyggeri, der blandt andet skal huse Microsofts nye domicil samt boliger og detailhandel, har Vidensbyen og Microsoft lanceret en stor tegnekonkurrence for Lyngby-Taarbæks børn fra 0. til 3. klasse. De 36 flotteste tegninger vil blive udstillet på hegnet rundt om byggepladsen, og blandt alle deltagere trækkes der desuden lod om en Xbox 360 Kinect Bundle fra Microsoft.

“Vi glæder os utrolig meget til at flytte til Lyngby i 2015, og på grund af det stærke Vidensby-partnerskab er Lyngby på mange måder vores drømmeby med en stærk kobling mellem byliv, universitet og erhvervsliv. Derfor er det også helt oplagt at give byens børn plads på hegnet til at udfolde deres kreative egenskaber og vise, hvordan deres drømmeby ser ud”, siger Charlotte Mark, Adm. direktør hos Microsoft

I Lyngby-Taarbæk Vidensby glæder Adm. direktør Caroline Arends sig over det stærke samarbejde med Vidensbyens medlemsvirksomheder og -organisationer:

“Vi er glade for, at Vidensbyen har været en af drivkræfterne bag Microsofts beslutning om et domicil i Lyngby. Det viser et stort engagement, at Microsoft allerede er stærkt involveret i byen og vores vision, selvom de formelt først flytter hertil næste år. Tegnekonkurrencen er et blandt mange eksempler på, hvordan vi i Vidensbyen arbejder for at integrere by- og erhvervsliv, og det er vigtigt, at borgerne også tænkes konkret ind i den positive udvikling”.

Om konkurrencen

Tegnekonkurrencen løber fra den 28. marts til den 22. april 2014, og de 36 udvalgte tegninger vil blive udstillet medio maj 2014.

Alle børn fra 0. til 3. klasse i Lyngby-Taarbæk kan deltage ved at sende en tegning af deres drømmeby til:

Lyngby-Taarbæk Vidensby
Diplomvej 381
2800 Kgs. Lyngby

Husk at oplyse barnets navn, alder og skole samt navn og telefonnummer på forældre/værge.

Alle vindere får direkte besked, og offentliggøres på Vidensbyens hjemmeside senest den 1. maj 2014.