Spot på digitalisering i de danske SMV’er

I samarbejde med DTU Learn for Life og SMVDanmark inviterer Teknologipagten til et dynamisk symposium, hvor der sættes spot på digitalisering i de danske SMV’er gennem opkvalificering af ledere og medarbejdere. Som deltager får du unik viden og input fra eksperter, sparring og netværksdannelse.

Symposiet vil levere nye anbefalinger til fremtidige indsatser. Anbefalinger, som du kan være med til at formulere og på den måde få indflydelse på Teknologipagtens efterfølgende ansøgningsrunde om midler til indsatser om digital opkvalificering.

Symposiet finder sted den 25. august fra 9:30 – 15:00 på DTU i Lyngby og det vil være muligt at deltage både fysisk og virtuelt.

Tilmeldingen åbner den 5. august, hvor du vil kunne finde meget mere information om symposiet på eventsiden: http://digitalopkvalificering.splashthat.com

Science City Lyngby er partner i Teknologipagten og bakker op om at udbrede kendskabet til og anvendelsen af STEM (Science, Technology, Engineering, Math) i uddannelser og på jobbet. Læs mere om Teknologipagten.