LAD FLERE BLIVE KLOGERE PÅ JERES LØSNINGER

Showroom / Living Lab

I Sustainability Lab kan I demonstrere og teste jeres bæredygtige løsninger.

Book en bannerplads i vores Showroom / Living Lab

Som virksomhed, organisation eller startup kan I demonstrere eller teste jeres grønne løsninger i Sustainability Labs Showroom / living lab. Showroomet giver jer mulighed for at udstille løsningen via en ‘Bannerplads’ som et ekstra vindue eller profileringsplatform.

Bannerplads – helt praktisk
En bannerplads er et område i showroomet hvor du kan opstille din teknologi, fremvise din løsning eller præsentere din virksomhed via fx en rollup, markedsføringmateriale som kataloger, brochurer, videopræsentation (medbragt skærm/IT-løsninger), mm.

Du vil få tilbudt hylder, væg eller bordplads alt efter dine behov.

Priser
En månedlig ‘bannerplads’ i Sustainability Lab koster 1800kr. + moms.
Lejen inkluderer strøm, fibernet/wifi og at Science City Lyngby sekretariatet varetager en basis præsentation af din teknologi eller løsning til delegationer og besøgende i det hele taget.

Besøgscenter / Delegationer – sekretariatets rolle 
Ved at booke en bannerplads, sørger vi for at præsentere din teknologi/løsning til indkomne delegationer og inviterer jer til at mødes med relevante aktører alt efter interesse.
Når vi modtager anmodninger om delegationsbesøg, vil vi informere dig herom, så du/I har mulighed for at deltage i besøget og derved selv præsentere jeres løsning.

Som Science City, har vi historisk modtaget 2-3 delegationer om måneden fra ind- og udland. Vend med os hvilke typer af delegationer du er mest interesseret i.

Udvid partnerskabet med Science City Lyngby (eller medlemskab)
Hvis du ønsker at udbygge et partnerskab med os og fx deltage i udviklingsprojekter, test- og demoprojekter, hackathons med studerende eller lignende, så tager vi gerne en snak om mulighederne og omkostninger, der vil være forbundet med dem.

Læs mere her.

Bidrager I til den grønne udvikling?
Lad flere blive klogere på jeres virksomheds løsninger og produkter.